• Motiverende undervisningsmiljø

  Motiverende undervisningsmiljø

 • Rum for refleksion

  Rum for refleksion

 • Udemiljø der giver energi

  Udemiljø der giver energi

 • Fokus på den enkelte

  Fokus på den enkelte

 • Nye faglokaler

  Nye faglokaler

Bliv elev på Bøgbale Friskole

Leder du efter en skole, der kan hjælpe dit barn mod en god afgangseksamen?Har dit barns karakterer og kompetencer brug for et fagligt løft inden videre skolegang på en ungdomsuddannelse?

Så er Bøgbale Friskole måske noget for jer. Vi tilbyder spændende og varieret undervisning for 7.-9. klasse med særligt fokus på at ruste eleverne bedst muligt til videre uddannelse.

Studietur til udlandet i 9. klasse

I 9. klasse får vores elever en særlig oplevelse gennem en studietur til udlandet. Det ligger ikke helt fast, hvor rejsen går hen, men vi skal ud og se verden og få nogle faglige, personlige og sociale oplevelser. En studietur er med til at binde klassen endnu bedre sammen og styrker relationerne det sidste år i grundskolen.

Højt fagligt niveau

På Bøgballe Friskole fokuserer vi på udviklingen af hvert enkelt menneske. I et trygt og innovativt undervisningsmiljø med kompetente og engagerede lærere udvikler hver enkelt elev sig i forhold til sit potentiale.


Vi har en stærk tradition for en givende og udviklende arbejdskultur blandt eleverne. De støtter hinanden i at få et stort udbytte af undervisningen. Det resulterer mange gange i meget flotte karaktergennemsnit ved folkeskolens prøver. Se evt. her ....