Bliv elev på Bøgbale Friskole

Leder du efter en skole, der kan hjælpe dit barn mod en god afgangseksamen?Har dit barns karakterer og kompetencer brug for et fagligt løft inden videre skolegang på en ungdomsuddannelse?

Så er Bøgbale Friskole måske noget for jer. Vi tilbyder spændende og varieret undervisning for 7.-9. klasse med særligt fokus på at ruste eleverne bedst muligt til videre uddannelse.

Studietur til New York

I 9. klasse får vores elever en oplevelse for livet, når vi tager på studietur til New York. Vi oplever byen, kulturen og indbyggerne på tæt hånd og tager på spændende ekskursioner til museer, FN-bygningen og andet.

På studieturen skaber vi uforglemmelige minder, nyder fællesskabet og bliver klogere på verden. Det er den perfekte afslutning på 10 års skolegang og en oplevelse, vi er stolte af at give vores elever med i rygsækken.

Højt fagligt niveau

På Bøgballe Friskole fokuserer vi på udviklingen af hvert enkelt menneske. I et trygt og innovativt undervisningsmiljø med kompetente og engagerede lærere udvikler hver enkelt elev sig i forhold til sit potentiale.

Vi har en stærk tradition for en givende og udviklende arbejdskultur blandt eleverne. De støtter hinanden i at få et stort udbytte af undervisningen. Det resulterer mange gange i meget flotte karaktergennemsnit ved folkeskolens prøver. Se evt. her ....