Bliv elev på Bøgballe Friskole

Overvejer du, om dit barn skal skifte skole? Og leder du efter en tryg skole med et højt fagligt niveau, der kan hjælpe dit barn videre i sin skolegang? Vi er en kristen friskole, som tilby- der motiverende undervisning og engagerede lærere – og så kører bussen lige til døren.

Besøg vores skole og oplev den særlige stemning, vi er kendt for.

Skoleskift kan være følsomme og føles som en stor omvæltning i et barns liv. Derfor er vi særligt opmærksomme på at byde nye elever velkommen og sikre, at de føler sig trygge. For vi ved, at tryghed er nødvendigt, før man kan lære.

Vores dedikerede lærere gør alt for at give eleverne en god dagligdag med plads til faglig såvel som social udvikling. Vi samler på succeshis- torier og har formået at gøre mange skoletrætte elever glade for at gå i skole.

På Bøgballe Friskole er eleverne del af et åbent og innovativt undervisningsmiljø med vedvarende fokus på kreativitet og klassiske faglige færdigheder.

Et godt læringsmiljø

På Bøgballe Friskole er eleverne del af et åbent og innovativt under- visningsmiljø med vedvarende fokus på kreativitet og klassiske faglige færdigheder.