• Motiverende undervisningsmiljø

  Motiverende undervisningsmiljø

 • Rum for refleksion

  Rum for refleksion

 • Udemiljø der giver energi

  Udemiljø der giver energi

 • Fokus på den enkelte

  Fokus på den enkelte

 • Nye faglokaler

  Nye faglokaler

Testimonials

Læs hvad nuværende og tidligere forældre skriver om Bøgballe Friskole

God trivsel - og en skole for alle

Forudsætning for en god socialisering og trivsel er et godt samarbejde, som beror på åbenhed, engagement og tillid. Det oplever vi i høj grad fra lærerne i indskolingen. De SER vores barn, og så får man lyst til at lære og være en del af fællesskabet. Det gælder også for SFO’en, hvor vores barn også møder nærværende og autentiske voksne.

Ligeledes er det vigtigt for os, at vores barn i skolen møder mangfoldigheden, - at det ikke er en skole, der lukker sig om sig selv, men er en skole for alle. Vi har allerede nu haft snakke, hvor vores barn er kommet hjem og har undret sig over en anden måde at tale og agere på, en snak om det at være forskellig, at have nogle udfordringer, at kunne rumme det, men også at lære at kunne sige til og fra, er samtidig rigtig vigtigt.
Marianne og Torben Due Hüttel, Bøgballe, 2020


De tog vores drengs udfordringer alvorligt
 • En stor opmærksomhed omkring et nyt barns faktiske og potentielle udfordringer, som bliver fulgt op med handlinger og nærvær, så barnet lynhurtigt føler sig tryg og får tro på tingene.
 • En stor del af forældre der har gode værdier, der holder de forældreaftaler, der bliver indgået - og som i det hele taget opfører sig som ambassadører for skolen. De er stolte af den, og det den gør og står for.
 • En samling lærere, der vil noget med sin lærergerning, som er engagerede og ambitiøse… der er ikke noget der er ligegyldigt.

Benita og Søren Lindved Brok Nielsen, Øster Snede, 2020


Jeg fik min dreng tilbage
På grund af forskellige omstændigheder i vores familie og min drengs skole fik vi i 2018 brug for et skoleskifte. Valget blev Bøgballe Friskole i 7. klasse. Det er det bedste, vi har gjort. På Bøgballe mødte min dreng en masse unge mennesker, som viste sig at blive til rigtige gode venner og veninder. Min barn er igen blevet en rigtig glad, og jeg oplever det som om, at Bøgballe har givet mig min dreng tilbage. Stor ros til Bøgballe Friskole

Marianne Ross, Løsning, 2020