Nye faglokaler

Lærer til mellemtrinnet

Holder du af børn og kan lide at undervise på en skole, hvor høj faglighed og de gode relationer går hånd i hånd, så har vi en ledig stilling nu, da vikaren har fået fast job. Stillingen er et vikariat og er i udgangspunktet på fuld tid. Stillingen skal også besættes hele næste skoleår.

Skemaet indeholder dansk og klasselærer i en 4. klasse, kristendom, natur/teknik og historie på 4. årgang. Et idrætshold i 3. klasse og madkundskab på 6. årgang. 4 af fagene er dobbelthold. Byd gerne ind med, hvad du vil undervise i. Vi laver ny fagfordeling til sommer. Vikariatet forventes at vare ca. 1 år.

• En kristen friskole med ca. 250 elever og 17 lærere
  • En spændende skole båret af engagerede og dygtige medarbejdere
  • En skole hvor forældrene bakker op og er involverede i skolens liv
  • En skole der lægger vægt på morgensamling, hvor det kristne livs- og menneskesyn kommer til udtryk
  • En traditionsrig skole hvor vi arbejder med trivsel og gruppedynamikken bl.a. ved hjælp af AKT-forløb og MOT-forløb.
  • En skole hvor de gode og givende relationer til kollegaer og elever er altafgørende
  • Vi påbegynder snarest byggeri af nye kreative faglokaler

Vi kendetegnes ved Faglighed, Trivsel &Tryghed, Kristne Værdier og Udeliv.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Bent Vestergaard Tlf. 75 89 32 56 eller 24849903. Ansøgning på mail: post@boegballefriskole.dk

Se endvidere www.bøgballefriskole.dk for at opleve en skole med masser af liv i hverdagen.

Ansøgningsfrist løbende og senest d. 21. maj.