Lærer til indskolingen

Holder du af børn og kan lide at undervise på en skole, hvor høj faglighed og de gode relationer går hånd i hånd, så har vi en ledig stilling fra d. 22/2 - 2021. Stillingen er et vikariat og er på 92%, men kan evt. forhøjes til en fuldtidsstilling. Vikariatet forventes at vare ca. 1 år. Skemaet indeholder dansk på 3. årgang, musik og billedkunst i indskolingen og engelsk på 4. årgang.

• En kristen friskole med ca. 250 elever og 17 lærer
  • En spændende skole båret af engagerede og dygtige medarbejdere
  • En skole hvor forældrene bakker op og er involverede i skolens liv
  • En skole der lægger vægt på morgensamling, hvor det kristne livs- og menneskesyn kommer til udtryk
  • En traditionsrig skole hvor vi arbejder med trivsel og gruppedynamikken bl.a. ved hjælp af AKT-forløb og MOT-forløb.
  • En skole hvor de gode og givende relationer til kollegaer og elever er altafgørende
  • Vi påbegynder snarest byggeri af nye kreative faglokaler

Vi kendetegnes ved Faglighed, Trivsel&Tryghed, Kristne Værdier og Udeliv.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Bent Vestergaard Tlf. 7589 3256 eller 2484 9903.

Ansøgning på mail: post@boegballefriskole.dk.

Se endvidere www.bøgballefriskole.dk for at opleve en skole med masser af liv i hverdagen.

Ansøgningsfrist senest d. 20. januar 2021.