Nye faglokaler

Udskolingslærer søges

Bøgballe Friskole søger en udskolingslærer til næste skoleår, da én af vores lærere skal på barselsorlov

Vi søger en dygtig og kompetent lærer, der holder af børn og kan lide at sætte rammerne, så læring kan ske. Det vigtige og givende teamsamarbejde foregår sammen med de øvrige lærere i udskolingen. Stillingen indeholder dansk i 7. klasse sammen med klasselærerfunktionen, tysk, historie og evt. andre fag. Planlægningen af næste skoleår foregår nu, så kom frimodigt med din ansøgning. Der er i udgangspunktet tale om en fuldtidsstilling, men stillingen kan også være på nedsat tid.

Bøgballe Friskole

• En kristen friskole med ca. 265 elever og 17 lærere
  • En spændende skole båret af engagerede og dygtige medarbejdere
  • En skole hvor forældrene bakker op og er involverede i skolens liv
  • En skole der lægger vægt på en fælles morgensamling, hvor det kristne livs- og menneskesyn kommer til udtryk
  • En traditionsrig skole hvor vi arbejder med trivsel og gruppedynamikken bl.a. ved hjælp af MOT-konceptet
  • I august måned er læreren, der går på barsel tilstede, så der kan arrangeres et godt “overlapningsforløb”.

Vi kendetegnes ved Faglighed, Trivsel & Tryghed, Kristne Værdier og Udeliv.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Bent Vestergaard Tlf. 75 89 32 56 eller 24849903. Ansøgning på mail: post@boegballefriskole.dk

Se endvidere www.bøgballefriskole.dk for at opleve en skole med liv i hverdagen og en skole i udvikling bygget på gode og stærke undervisningstraditioner.

Ansøgningsfrist senest onsdag d. 25. maj Samtaler forventes at finde sted onsdag d. 1. juni.