Velkommen til Åbent Hus på Bøgballe Friskole torsdag d. 1/11 kl. 16.00 - 17.30.

Hjertelig velkommen til elever og forældre

Vi har kaffe på kanden. Vi viser vores skole og fortæller om den.

Vi har også denne dag indskrivning til 0. klasse. Vi opretter to 0. klasser, der arbejder sammen.

At vælge skole til sit barn er ét af mest betydningsfulde valg i livet. Skolelivet på Bøgballe Friskole og informationer om skolen kan ses på skolens hjemmeside eller facebook. Vi er en levende og stærk skole med Trivsel og Læring i højsædet!

Hjertelig velkommen!
Bent Vestergaard

Velkommen til introaften om det at gå i 7. - 9. klasse på Bøgballe Friskole

Torsdag d. 1. november kl. 19.00 - 21.00 præsenterer vi Bøgballe Friskole for alle interesserede elever og forældre.

Formålet med aftenen er at

• høre om det at gå i 7. - 9. klasse
  • møde de andre elever på årgangen
  • møde lærerne der underviser
  • ha´en sjov aften

I løbet af aftenen er der en forfriskning og kaffe. Vi glæder os til at møde dig.

Har nogen af jer lyst til at høre om skolen inden denne aften, er I meget velkomne til at ringe for at høre nærmere eller aftale et besøg.

Denne aften er der også indskrivning til 7. klasse august 2019. Vi opretter to 7. klasser.

Skolelivet og informationer om skolen kan ses på skolens hjemmeside og facebookside.

Vi er en levende og stærk skole, der bruger de tiltag, som vi tror, gavner elevernes læring og udvikling. Vi er en MOT-skole. Overskrifterne for MOT er: Mod til at leve - Mod til at vise omsorg - Mod til at sige nej.

Vi er en faglig og spændende skole med kompetente og dygtige lærere. Vi kan få teenagere til at trives og blomstre og udvikle sig læringsmæssigt. Alt dette kræver også et godt samarbejde med jer som forældre, så velkommen til at kigge forbi!

Lærerne i udskolingen