Åben Skole 7. - 9. kl.

NB!

Aftenen er aflyst, men vi sender live via YouTube

Kontakt evt. skolen for at få et link, hvis du ønsker at være med: post@boegballefriskole.dk eller 75893256

Introaften om det at gå i 7. - 9. klasse

Torsdag d. 5. november kl. 19.00 præsenterer vi Bøgballe Friskole for alle interesserede elever og forældre.

Formålet med aftenen er at:

• høre om det at gå i 7. - 9. klasse
  • møde de andre elever på årgangen
  • møde lærerne der underviser
  • ha´ en sjov aften

I løbet af aftenen er der en forfriskning og kaffe. Vi glæder os til at møde dig.

Har nogen af jer lyst til at høre om skolen inden denne aften, er I meget velkomne til at ringe for at høre nærmere eller aftale et besøg.

Vi opretter to 7. klasser. Vi tror, at vi får to gode, nye klasser på mindst 20 elever. 25 elever går for øjeblikket i vores 6.x. Skolelivet og informationer om skolen kan ses her på skolens hjemmeside og facebookside.

Vi er en levende og stærk skole, der bruger de tiltag, som vi tror, gavner elevernes læring og udvikling. Vi er en MOT-skole. Overskrifterne for MOT er: Mod til at leve - Mod til at vise omsorg - Mod til at sige nej.

Vi er en faglig og spændende skole med kompetente og dygtige lærere. Vi kan få teenagere til at trives, blomstre og udvikle sig læringsmæssigt. Alt dette kræver et godt samarbejde med jer forældre, så velkommen til at kigge forbi!

Med venlig hilsen, lærerne i udskolingen og skoleleder Bent Vestergaard | Mobil 24849903