Åben Skole 0. klasse

NB!

Indskrivningen er aflyst

Kontakt skolen, hvis I ønsker at høre mere om at have et barn på Bøgballe Friskole: post@boegballefriskole.dk eller 75893256

Indskrivning i kommende 0. klasse august 2021

Velkommen til elever og forældre

Torsdag d. 5. november er der indskrivning til kommende 0. klasse i tidsrummet fra kl. 16.00 til 17.30. Det er ikke nødvendigt at være der i hele tidsrummet. Vi serverer kaffe og kage.

0. klasse og skolens fritidsordning, Bøgespiren, er åben. Skolens sekretær, Linda Bech, vil gerne hilse på jer og se, om vi har de nødvendige oplysninger på jer. Dette foregår på skolens kontor.

Har nogen af jer lyst til at høre mere om skolen eller til at besøge skolen, er I hjertelig velkomne til at ringe for at aftale nærmere. Er du/I meget i tvivl om, barnet er klar til at begynde i skole, kunne det også være en mulighed at lade barnet blive hjemme denne dag.

Førskolen begynder 1. april 2021, og formålet er at lette overgangen til skolelivet. Pædagoger fra både børnehaven og skolen står for førskolen. (mere herom senere)

At vælge skole til sit barn er ét af de mest betydningsfulde valg i livet. Skolelivet på Bøgballe Friskole og informationer om skolen kan ses her på skolens hjemmeside eller facebook. Vi er en levende og stærk skole med Trivsel og Læring i højsædet!

Hjertelig velkommen til samarbejdet om dit/jeres barns skolegang.

Skoleleder, Bent Vestergaard, mobil: 24849903